Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Wednesday, December 29, 2010

GELAGAT ANAK BUAHKU...

lame dah tak update blog nih..hehee...bkn pe..tk smpat nk update sbb asyik melayan kerenah ank buah cuya jek..stiap kali nak cuya bukak laptop ade jek dia sebok..tersengih2 tunjuk gigi 4 batang dia...hehehe...

hari ahad lepas, cuya, mak & ayh bersama2 family abglong p kenduri kawen kt clearwater sanctuary..dgr cm indah water kn3??tp kt situ sbnrnya tmpat maen golf..heheh..alkisah, jiran kitorg wt knduri kwen kt sne..sgala-galanya ok la...not bad..hehe..tp yg bestnya, ank buah cuya tuh..kitorg sje snap pic dia, tgk2 pndai lak dia posing...antara pic2 dia..




























sronok btul cuya tgk gelagat khalishah...kalau bercakap..mengalahkan pengacara..potpet2 tapi tak paham pe dia cakap..hak3..garangnyer lak, bukan maen garang...tapi bila kena marah pandai tol dia pjuk.dia tros plok n kiz..hehehe..cuya dok umh abglong mmg tk terlayan dgn kerenah dia..geram je tgk dia menari, gelak n potpet2 sorg2..mesti cuya rindu kat ank buah cuya bile cuya blk johor nanti..huhuu~





p/s : tak ready lagi nak balik johor...waaaaa(-____-||)

1 comment:

Far_east said...

budak itu sangat comei