Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Sunday, January 16, 2011

ISH3....AKHIR ZAMAN....

aisehhh...agak2 da terlambat ke cuya nak update kisah semalam...ngeeeeeee~

nak cite briter terhangat semalam...kira da basi la kot...hak3...korang penah tengok tak video pasangan kekasih bercomolot kt depan pavillion??bagi sesapa penah tengok, bagus2...tapi bagi sesapa tak penah tengok, ce tengok kat SINI

ni pulak kes lebih kurang same dgn video tuh tepi live punyer kawan cuya farehah tengok..hak2..lokasinya kat terminal bas batu pahat di tempat perking kete..

cuya nampak pompuan tuh berkereta gen2 bersama dengan sorang laki. agaknya pompuan tuh isteri kot..& hantar suami dia naek bas.tapi agak2 la nak bercomolot kat tempat parking kete...mula2 cium dahi..pastu comolot..haish!!!yang cuya nampak dua2 manusia tuh melayu..& kawan cuya gitau pakaian pompuan tuh ala2 gothic dengan lipstik wane biru kot..erkkk~

tapi bagi cuya, kalau ye pon sedih, toksah la bercomolot kat depan orang..kat umah sudehhhh... tapikan..agak2 korang, betol ke depa nih laki bini..????hmmm~ kemusykilan melanda diri..

hahahhaahahah...lantak depa laaa... ape perlu cuya wat, ialah berdoa supaya perkara ni dijauhkan dari cuya & family cuya...











p/s : credit kepada youtube untuk video tuh...hahahha...

3 comments:

CiPoT CeDoT said...

apa dorg ingt ini Paris...kan kan...

||♥CuyA♥|| said...

huhuhu...tau tkpe..geram pon ade...cuma mampu bdoa dlm hati jek...huk3

CiPoT CeDoT said...

tuh la pasai..dorg nih x cukup iman gamak nyee..kan kan..huh~