Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Friday, January 21, 2011

PAGI YANG TAK BEST

wahahaha...pagi2 cuya da update blog....sebenarnya bukan sje2 tapi ade sebab..gini citenyer...

pagi2 dalam kul6 lebih, cuya bangun nak p mandi sebab harini ada kelas..baru nak melangkah bukak pintu, cuya nampak ade sekeping kertas setengah A4 kat lantai. tengok  cam ade pic katon..(katon is my feveret) igt cam best jek...

bace2 je cuya terkejut..nak tau pe dia?? ni haaa...








                   BOIKOT!!!!! AGM K.I ESOK

dialog senyum kambing

takde janggut : buat ape pergi program2 islamik ni, buang masa je.......
janggut : PAKAT RAMAI - RAMAI BOIKOT AGM KELAB IQRA'




ASTAGFIRULLAH....pagi2 lagi da geram bila baca risalah nih...tah ape2 tah...ade ke nak boikot kelab Iqra'???
bingai pe org yg wt tuh?? haish.....Nauzubillah minnazhalik...

pe motif org nih ha?? depa ingat student U nih ngok ke macam org2 kampung kat hulu tuh??Helloooooo.....org kampung skang pon da EDUCATED tau..leh pikir benda camnih..

ni la golongan yang nak memecah belahkan perpaduan kaum & tak menghormati sensitiviti agama... cuya tak berani la nak menuduh sape2 yang wat..tapi cuya leh agak yang depa ni memang nak SABOTAJ kelab Iqra'..
Wallahualam...

risalah ni dihantar dari bilik ke bilik..& skang ade kat kotak aduan/cadangan...mesti KECOH kolej ni nanti...

ape2 hal, cuya doakan orang yang wat nih sedar kesilapan dia & bertaubat nasuha laaa....kalau tak puas hati p adu kat pejabat ke...tak payah la nak hantar risalah camni segala....kan cuya da wat entri pasal nih...

so, sape2 yang hantar tibe2 la terbaca entri cuya, bertaubat la ek...kang bila TERKANTOI, bukan je ko yang malu, family ko akan kena tempias akibat dari  perbuatan ko....

agak2 korang sape yang wat ni sume....???pikir2 kan lah.......








p/s : masih geram nih..!! tido dulu...wahahahha

1 comment:

sembil9n said...

bodoh nya itu orang... same3 lh kite berdoa agar dia nampak jalan kembali~