Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, February 22, 2011

HANYA DIA UNTUK CUYA








entri harini nk jiwang mawang sket...hooo~






haritu cuya gaduh dgn heroku sebab kesalahfahaman & kesedihan hati cuya....



hari ahad cuya gitau pe cuya rase pastu dia pon mendiamkan diri...cuya kol tak angkat...mesej pon tk balas...lagi la cuya sedey sangat2...



semalam cuya try kol dia lagi..dia tak angkat...cuya pon da give up (sedey lagi~)


tup...tup....cuya tak pasan dia ada kol cuya 3 kali tapi cuya tak angkat..(henfon cuya vibrate kan)


konon2 nak dia kol lagi la...tapi takde pon...huu~ last skali cuya kol..tros dia angkat...


cakap punya cakap....rupe2nyer dia demam...dia tido awal semalam..tapi dia frust dgn kata2 cuya...dia sedey...


cuya minta maaf kat dia...dia pon minta maaf kat cuya...pastu kitorang pon ok....habis la citer....hahahaha




eh??? ada lagi laaa........




masa tengah sedap bersembang dgn dia, ada 1 part cuya betol2 suke sangat...





"saya sayang awak byk2"

~saya lg banyak dari awak~

"saya cinta awak byk2"

~saya lg banyak dari awak~

"nape awak asyik cakap camtu jek??"

~sebab...~


~SEBAB SAYA TERLALU CINTAKAN AWAK...~




walaupon kata2 tuh takde la sejiwang karat sangat tapi bagi cuya itulah yang betul wat hati cuya lembut & cair.... bagi cuya, itulah kata2 paling manis pernah dia kuarkan utk cuya...cuya takkan lupa kata2 tuh...hehehe...


dia lah insan yang boleh buat cuya kenal apa itu CINTA SEBENAR...

dia lah HEROKU...hero di hati cuya...






semoga Allah memanjangkan & merahmati hubungan kami sehingga akhir hayat...amin... 
















p/s : its just for you...(MFZA)

Thursday, February 17, 2011

CUYA TAK KISAH...

bukak blog tgk followers kurang..heee~ its ok...skang cuya tak rajin nk jln2 kt blog org..tapi blog yg slalu tgur cuya dlm chatbox cuya jek cuya pegi tgur balik & slalunyer cuya follow...hooo~

klo nk jln2 nih....tak dapek la den nk nolong sbb cuya manyak2 keje kene wt nih..nmpk jek slalu on9 tapi keje berlambak tak hingat punyer....


jadi, sape2 follower cuya or blogger laen yg terasa hati sbb cuya tak jalan2 ke....tak tegur ke...cuya mintak maap ekkk...hee~


cuya tak kisah kalo korang stop follow cuya sbb mmg cuya takde masa nak rajin jln2 nih....mmg salah cuya yg tak dapat cuya elakkan..heee~






SORRY EK SUME....

BERSOOOOOKAN.......HWAAAAA~

pada 15/2/2011 bersamaan 12 Rabiulawal 1432M ( hari keputeraan Nabi Muhammad s.a.w) merupakan tarikh keramat cuya bersoookan pertama kali kat kolej TF nih...wahahahahha....!!! (bangga!!)




percaya tak??? korang kene percaya gak....!! haahahahahha~





cuya & kawan2 cuya turun maen bola jaring kepunyaan roomate cuya..




maen dari kul 5.50 ptg sampai la kul 6.50 ptg...tu pon ada gak rehat2...almaklum laaa...lame giless tk turun bersookan nih...hooo~





so...dengan bangganyer..cuya mengumumkan cuya bersookan pada hari tu..wahahahahha...(bangga lagi!!)




~ceh...itu pon nk bangga...~   WHATEVERRRRRR......lalalalala....

nak bukti?? ni haaaa......

sangat menghayati bola nih....




oh! cuya slim....hahahahah:D




posing comey..!!




BABY!!! (hana kimi)




haaa....skang sila la percaya cuya bersookan nih...syg korang lagi...mmmmuuuaaahhhxxx..!!!








p/s: cam tangkap pic lebih jek...huuu~

Monday, February 14, 2011

HENFON BARU...!!!




lamenyer tk update blog nih..huuu~ geram sebab wifi kat sini lambat cam siput sedot...


tkpela...skang nih da ok da..leh update..hahahaha...

sabtu lepas pas test hidraulik....cuya, eya & hajar p parit raja cari henfon...henfon cuya tuh da rosak teruk da...suke sangat padam tibe2...pastu pandai2 dia jek nak tukar setting henfon..hantu betol la henfon cuya tuh...sooo....berbekalkan wit ptptn..cuya dengan terpaksanyer kene gak beli henfon...henfon murah yang leh call & mesej... cari punyer cari...godek punyer godek...akhirnya jumpa gak henfon kitorang sukeee...

taraaaa...!!!!




csl i208




comey tak??? apeee??? comey???maceh.....sayang korang...mmmuaaaahhhhhxxxx!!!
function dia cam bese jek...takde kamera tapi leh letak memory card..kira leh dengar lagu n leh hantar mms...pastu ada azan lakk..wahahahha...suke3x...



ni lak henfon cuya yang da rosak teruk...walaupon rosak tapi still leh on lagi...cume giless jek..hahah....





ni henfon china copy sony erricson..




da buwok...hahaha...pe yang korang leh describe tentang owner punyer henfon nih???



(owner ini sungguh ganas dalam penggunaan henfon..)




haipp!!! sape yang cakap tuh..??






ok la.....t cuya update lagi...nak mandi nih...da asheeemm da...

papai....









p/s: suke tengok cute animation nih...hak3...

Wednesday, February 9, 2011

MALAM YG BENGANG DI BAS SEKOLAH..

da basi da cite nih...tapi nak cite gak....


-> huu~ harini agak memenatkan & sakit badan sebab tidoq tak bape selesa + geram dengan orang dok seat depan.. dah la tempat sempit..dia turunkan seat tuh sampai tempat cuya betul2 sempit giless..iiieeee..!! rase cam nak hempuk2 je dia...geram...!!! dia tuh kalau nak selesa p balik rumah laaa..

bila eya nak kuar dari tempat duduk, mintak dia naek kan seat, dia wat muka toyer jek...sekali lagi memang cuya nak hempuk3 pala dia kuat2...gerammmmmmmm sangat3...




laen plak hal kat wani & yuyu..




depa geram dgn orang yang dok blakang...dah la bau tungkik..!! pastu depa tarik2 seat wani...konon depa punya la sempit.gilo betol....tu pon 1 hal yang membengangkan...hhuuuuu~~

sebagai pengajarannya, kene la beli tiket awal2 supaya tkde la nak kene naek bas sekolah & harungi malam yang membengangkan...




grrrrrrr.....!!!!!

Saturday, February 5, 2011

CUTI SEMINGGU.....





hohoho...agak lama cuya tak update blog nih...terasa rindu sudehhh...hak3\\(^o^)//



bermula hari sabtu, macam2 cuya buat..benda yang berlaku & perkara2 menarik sepanjang cuti seminggu nih...esok iaitu ahad nak balik..!!huwaaa..!!




SABTU : cuya & wani buat rancangan nak sambut befday eya & yuyu...hehhee...tapi, aper yang di rancang tak menjadi...bermula nak sambut dekat depan kampus, tapi takleh sebab hujan..pastu nak sambut kfc..last sambut dalam bilik sebab hari dah terlalu lewat..huu~ best2 sebab benda yang spontan tu la menjadi sampai eya & yuyu happy giler...mana tak nyer kitorang belikan kek secret recipe (blackforest cheese cake) & ayam bucket kfc...hahahaha...janji kawan2 cuya happy..tu yang penting....






AHAD: hari yang paling best skali..nak tau nape???kitorang p melaka..!!!wehuuu...!!!p wonderland kat ayer keroh...best gilesss mandi & maen2 air...walaupon hujan tak benti langsung dari pagi..pastu p mahkota parade...cuya lak dapat angpau dari cosplay dewa2 memndangkan chinese new year..huuu~ best3...






















ISNIN:
hari paling kelam kabut bagi cuya...mana taknyer...balik dari melaka dengan tak kemas barang nak balik perak..& tiket bas lak kul 11 pagi...cuya leh tido...hahahaha...pastu pe lagi kelam kabut laaa...memang salah cuya giler2...tapi sebab kelam kabut, cuya agak moody sket...pastu tros ok sebab benda kecik takkan nak marah lame2 kan3??? so kitorg balik perak dengan hepi2 & sampai kul 5 lebih petang...sampai perak ablong ambik..cantik laaa...leh lepaskan rindu kat khalishah..sampai umah ablong tros maen dgn dia...terkekeh2 dia gelak...suke sangat tengok pangai dia..hehehe






SELASA : adik cuya eksiden..!!! Astagfirullah....motor dia berlanggar dgn kete..riso giler2 cuya...dgn tak sedar diri lagi..mak, ablong, abgyin menangis tengok keadaan afiq.. malam tuh mak jaga afiq..& tunggu afiq sedar...(sweater kene muntah dgn afiq:( huuuu~)









RABU: alhamdulillah...afiq da sedar da...harini turn cuya jaga afiq..sampai malam..huhuhu...cuma kaki jek berjahit...insyaAllah kalo takde pape masalah afiq leh balik dalam masa 24jam..huhuhu...









KHAMIS: afiq dibenarkn balik ke rumah..alhamdulillah...keadaan afiq semakin pulih..no hal..hehehe...tapi geramnyer dia nih garang bebenor...sampai org kat hospital ingat dia nih ang cuya..sabo3...









JUMAAT : takde pape berlaku sebab cuya dok terperap kat umah...makan, tgk tv pastu tidooooo









SABTU : last day & nite cuya kat umah..waaaa...!!!cepat tol cuti nih...sok nak balik da...wuuu~ johor lak banjir..mintak2 la perjalanan cuya & kwan2 sok malam lancar & takde berlaku pape masalah...InsyaAllah..huuu~











p/s : malas balik johor sebab manyak ujian pas cuti..haahahhaa....