Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Saturday, February 5, 2011

CUTI SEMINGGU.....





hohoho...agak lama cuya tak update blog nih...terasa rindu sudehhh...hak3\\(^o^)//



bermula hari sabtu, macam2 cuya buat..benda yang berlaku & perkara2 menarik sepanjang cuti seminggu nih...esok iaitu ahad nak balik..!!huwaaa..!!




SABTU : cuya & wani buat rancangan nak sambut befday eya & yuyu...hehhee...tapi, aper yang di rancang tak menjadi...bermula nak sambut dekat depan kampus, tapi takleh sebab hujan..pastu nak sambut kfc..last sambut dalam bilik sebab hari dah terlalu lewat..huu~ best2 sebab benda yang spontan tu la menjadi sampai eya & yuyu happy giler...mana tak nyer kitorang belikan kek secret recipe (blackforest cheese cake) & ayam bucket kfc...hahahaha...janji kawan2 cuya happy..tu yang penting....






AHAD: hari yang paling best skali..nak tau nape???kitorang p melaka..!!!wehuuu...!!!p wonderland kat ayer keroh...best gilesss mandi & maen2 air...walaupon hujan tak benti langsung dari pagi..pastu p mahkota parade...cuya lak dapat angpau dari cosplay dewa2 memndangkan chinese new year..huuu~ best3...






















ISNIN:
hari paling kelam kabut bagi cuya...mana taknyer...balik dari melaka dengan tak kemas barang nak balik perak..& tiket bas lak kul 11 pagi...cuya leh tido...hahahaha...pastu pe lagi kelam kabut laaa...memang salah cuya giler2...tapi sebab kelam kabut, cuya agak moody sket...pastu tros ok sebab benda kecik takkan nak marah lame2 kan3??? so kitorg balik perak dengan hepi2 & sampai kul 5 lebih petang...sampai perak ablong ambik..cantik laaa...leh lepaskan rindu kat khalishah..sampai umah ablong tros maen dgn dia...terkekeh2 dia gelak...suke sangat tengok pangai dia..hehehe






SELASA : adik cuya eksiden..!!! Astagfirullah....motor dia berlanggar dgn kete..riso giler2 cuya...dgn tak sedar diri lagi..mak, ablong, abgyin menangis tengok keadaan afiq.. malam tuh mak jaga afiq..& tunggu afiq sedar...(sweater kene muntah dgn afiq:( huuuu~)









RABU: alhamdulillah...afiq da sedar da...harini turn cuya jaga afiq..sampai malam..huhuhu...cuma kaki jek berjahit...insyaAllah kalo takde pape masalah afiq leh balik dalam masa 24jam..huhuhu...









KHAMIS: afiq dibenarkn balik ke rumah..alhamdulillah...keadaan afiq semakin pulih..no hal..hehehe...tapi geramnyer dia nih garang bebenor...sampai org kat hospital ingat dia nih ang cuya..sabo3...









JUMAAT : takde pape berlaku sebab cuya dok terperap kat umah...makan, tgk tv pastu tidooooo









SABTU : last day & nite cuya kat umah..waaaa...!!!cepat tol cuti nih...sok nak balik da...wuuu~ johor lak banjir..mintak2 la perjalanan cuya & kwan2 sok malam lancar & takde berlaku pape masalah...InsyaAllah..huuu~











p/s : malas balik johor sebab manyak ujian pas cuti..haahahhaa....

No comments: