Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, March 22, 2011

~hadiah utk Mr. B~ (cute3x!!)

pagi2 buta yg hening nih, cuya nak join 1 kontes chumil yg di wat oleh membe cuya SALMIE...hehe...very da sweet ini kontes...dengan suke hati cuya nak join gak..hehehe..












kontes yg nih       ---------------->
















Hadiah yang akan diberi wat para pemenang ialah  seekor teddy bear yang sgt cumel...!!  ~nak3x!!! hehehhee....~ 









da tau hadiah adalah syarat2 dia.....

nak tau tak syarat2nye?? ni haaa...


1) buat satu entry, dan letak title "hadiah utk Mr. B" dalam entry tue, letak sekali banner yang dekat atas tue.

2) korang follow blog salmie ni ok =)

3) then ajak la 3 org mmber korg join GA ni ye n pastikan korang link kan entry ni kt blog dorg.
4) lepas dah buat entry semua, korang tinggalkan link korang dekat entry nie okey

5) giveaway nie akan berlangsung selama 3 minggusahaja. tarikh tutup ada dekat banner tue






hadiah yg ssuai utk Mr. B cik salmie nih...cuya pikir jap...hmmm~





haaaa..!!! pe kata salmie wat kad aniversary sndiri...hasil tangan sendiri lebih bermakna dari hasil buatan orang laen..korangkan nak masuk 2nd year utk anniversary korang, jadi lebih sweet bila wat kad sendiri..& mesti Mr B akan lebih terharu..dalam kad nanti, sal masukkan pic2 korang berdua sjak dari 1st bkawan sampai skang..kenangan2 indah...letakkan kata2 yang jiwang...hehehe...cuya tengok salmie sorang yg agak kreatif dalam seni nih..so, hasil kad buatan salmie sendiri tak mustahil akan nampak cantik.lagi cantik dari yang beli kat kedai...hehehe (n__n)





kawan2 yang cuya nak tag,









ok da tag.... last bt not least, HAPPY 2ND ANNIVERSARY WAT SALMIE & MR B BELIAU......hoyeay3!!






nak tau lebih lanjut, meh klik SINI

3 comments:

♥ sALmiE ♥ said...

tQ cuya sbb join... nice idea...gud luck !

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

♥ sALmiE ♥ said...

check pemenang disini

http://sumimie.blogspot.com/2011/05/pemenang-1st-ga-sumimie.html