Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Thursday, January 26, 2012

GIFT FROM AUSTRALIA...WINK3X*

balik2 dari bayar bil segala macam bagai, cuya nampak ada bungkusan tercampak kat halaman rumah cuya...

(posmen ni selamba campak2....)



memang cuya da taw daaa.... ni HADIAH DARI JASMIE JALI... hahahaha...hepi3x :))




JASMIE JALI ni kawan cuya masa kat POLITEKNIK UNGKU OMAR..kire dia la bestfren cuya dari sijil..sampai la skang..sampai ada yang pikir cuya dgn dia ada something~~ jeng3x...




hahahaha..no laaa...cuya dgn dia kawan jek..dia da sambong blaja kat ADELAIDE, kat AUSTRALIA..huu~ jaoh wooo..




memang dia cakap nak bagi adiah kat cuya, tapi mula2 segan..(malu tapi mahu...cet!!) tapi da dia wat ayat touch n go...(erkkk!!) cuya kata la orait...!!




hahahaha..tak sangka da dapat da hadiah dia..nak tengok???




TADAAAAAA.......!!!!!!!!!!!



kanggaru yang comey....


keychain yang best...!!


aikkkk...!! resit pon ada???




bila cuya da tktau nk wat pe dgn patong sume tuh, mula la adegan nih..


































takde koje...haissshhhh..!!!




p/s: thanks a 1000000 lot 2 my best fren JASMIE JALI... hahahahhaha :))

2 comments:

AIRA said...

wah bestnye dapat hadiah...cute ler kangaroo tu..jangan buli dia tau:)

syura ramli said...

hahahaha...alaaa..aira lmbt gitau..da kne buli da dia tuh..hehehe