Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Tuesday, January 31, 2012

SEMALAM PUNYER GERAM...

hahaha..semalam punyer geram harini baru cuya hapdet...




(uwerrrkkkk...!! cite basi...cam surat khabar lame...)




BIAR LAAAAAA.....grrrr~~




pe pandangan korang tentang seseorang lecturer @ pensyarah yang tidak mempunyai komitmen sepenuhnya terhadap pelajar kelasnya??


(tak layak jd pensyarah?? dia bizi kot....?? atau dia ada komitmen yg lagi penting??)


ok..oleh yang demikian cuya sebagai salah seorang studentnya tak amik kisah tentang sume tuh..walaupon kitorang boleh report pasal dia..(walhal dia sorang koordinator english) asalkan, student tolong lecturer, lecturer pon tolong la student~~


adoiii maaakkkk...tkkan ni pon nak ajar??


masalahnyer sekarang nih, dia tak tolerate langsung dengan student dia..kedatangan tak memuaskan..ajar cam suke2...pastu final?????? bagi markah HAMPEHHHH!!


camni ke sifat seorang lecturer?? adehhhh..dia muda lagi laaa...kompem2 dia penah rase student life camne??


dah tu lak, dia tuduh kami dapat soklan bocor..ok fine, soklan tuh memang kami dapat da...tapi kami pon tak taw tuh soklan bocor or tak??? kami wat sebagai 1 latihan bagi kami..kalau takde latihan tuh, kami nak belajar pe??


haissshhhh~~ panas hati betol dgn lecturer nih...


kawan2 yang bakal jadi lecturer atau da jadi lecturer tuh, jangan la pedajal student korang camtu ekkkk...
sian kat kami...kami bukan robot untuk takde perasaan pape kalau diperlakukan camni...




takpelaaa....ni sebagai pengajaran kat cuya gak..pasni, nak tolong lecturer tengok betol2 dia tuh camne..kang dapat yg camni gak..NAYA...!!



cuya bersyukur la pape pon keputusan yang bakal keluar nanti :)

2 comments:

Yana Libra said...

kesiannya..tak patutlah lecturer tu wat camtu..

syura ramli said...

haaa...taw tkpe..rase geram sgt3 smlm =.=