Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Monday, January 19, 2015

OnE HaPpY DaY WitH My HeRo ♥♥

Assalammualaikum sume ♥♥♥♥♥♥♥♥







Haaa...banyak kan LOVE tu...




hehhee...





bila da lama tak jumpa, sekali jumpa best laa...






sape lagi??




HEROKU...






hehehhee...


malu laaa...


tengok jela gambar ♥♥



otw pergi ke mid valley..ok, muke dia memang perosak suasana...hahahhaha

yeayyy!! cuya di magnum kafe!! sedap bak hang... + mahal(syyhh,,bisik~)

iklan gigi ditaja khas oleh qu puteh...baru la puteyyyyy!!! (errr..ada ke produk ni)

ceh..mata nak menjeling...

cuya balas!! dengan jelingan comey...hahahahaha

heroku ni tak pandai makan eskem berhias...tu yang tenung lama2..hahahaha

taraaa!!! ni la salah satu decoration magnum...!! galaxy X!! (maen tibai nama!)

makan cam tak nak je sebab sayang hiasan cantik sangat








Papepon, cuya hepi sangat! semoga hubungan kita berkekalan sampai ke jinjang pelamin...sampai bila2...



ameen~

kbai!

Assalammualaikum

Monday, January 12, 2015

LoVeLy NiEcE 1sT DaY ScHooL!!!

Alhamdulillah...

Dulu...si kecik ni la di lambung2...






Sekarang...



da sekolah daaa...

nama si kecik ni NUR KHALISHAH SUFIA BINTI MOHD IKRAM



haaaa...



anak buah je..tapi excited cam anak sendiri...



cuya sayang sangat kat dia ni...



semoga kakak jadi seorang yang berguna kepada agama dan keluarga :)





NUR KHALISHAH SUFIA





Besar da kesayangan acik nih~~ (kesat air mata)




hehehhee


k laaa..

assalammualaikum

nite2 sume

PeMaNdU Di KeReTa SeNDiRi :(

assalammualaikum...
ok, apa yang cuya cuba sampaikan....




pe perasaan bila kuar makan bertiga tapi bersembang hanya berdua...



lagi sorang terpaksa senyap sebab nk mencelah pon tak pandai...

dari kedai makan sampai la ke opis...

yg sorang ni terpaksa senyap bawak kereta sendiri..




lagi dua orang pula bersembang macam penumpang naik TEKSI..



ok, yg lg sorang tu CUYA...



so, pengajarannya...



jangan kuar bertiga..biarlah genap..








nanti sian yang lagi sorang termangu2...





bertambah pedih lagi bila....


DIA LA PEMANDU DI KERETA SENDIRI!!!


Assalammualaikum....

Wednesday, January 7, 2015

1st DaY WoRKiNG oN NeW YeAr

Assalammualaikum... 
Cite basi isnin lepas






Alhamdulillah, jln pada pagi hari masih ok walaupon nk smpai tempat keje jammed sikiiiit... je.. Hehehhe..
Da kemudiannye...

  Waaaaaa!!!!  Safety Boot ilang!!!
Ni mesti bangla nepal amik nih



Takpe2, cuya dapat jumpa memang kena bukak time tu juga...


kasot ehsan company..2x amek neh..hahahhaha :p


Tapi nasib baik la... Konsikong, hartono waliwaliponpon ni baik... Akhirnya dapat gak kasot... Tapi, kene tuko tali la... Kang bertuko dengan sape2 kan susah. Hehhehe...


Pastu, cam biasa la dapat buku nota daripada company terchenta..  PUTRAJAYA PERDANA BERHAD... Hohoho..




Yaaa.. Cuya skang bekerja disini tapi tu badan pusat dia.. Anaknye, putra perdana construction.. 


Hewhewhew


Ok, actually, cuya baru sampai tempat keje dalam kelaparan... 


Nak g makan neh.. Ok la kawan2 comey, cuya chow dulu 


Assalammualaikum..
p/s:sekarang cuya guna henpon nak update belog, tapi cam tak pandai sangat
      (update 12/1/2015 - cuya masih tak pandai guna..terpaksa edit balik sebb nampak pelik + bertambah
       comot belog cuya)



Okbai!

Saturday, January 3, 2015

HeRe CoMeS 2015...!!! (LaMeNyA....2 TaHuN TinggaLkAn)

Assalammualaikum...

Ya Ampun....2 tahun cuya tinggalkan belog ni tanpa penghuni...

Nak throwback da macam2 da...



Ok la..cuya try lagi sekali untuk aktif personal blog nih...










untuk tahun 2015 neh, sambutan agak hambar kerana mengenangkan kejadian2 yang menyedihkan sepanjang tahun 2014.










So, cuya sambut dgn mak ayah je kat umah...








Eh, lupe gitau...cuya da keje kat KL sebagai Jurutera Tapak (QAQC) - skema ayat-


Alhamdulillah...

Papehal, cuya hapdet la pape kat sini..

aduh..cian belogcuya kesepian kesedihan tanpa tuannye...

ok la...Assalammualaikum.... :)